Våra byggtjänster

erbjuder ett brett utbud av professionella byggtjänster, inklusive nybyggnation, nyproduktion, renoveringar, snickerier, fönster- och fasadinstallationer till konkurrenskraftiga priser.

Vi är proffs i det vi gör

Areskougs Bygg är en pålitlig och erfaren byggfirma som erbjuder ett brett utbud av byggtjänster, inklusive nybyggnation, renoveringar, snickerier, fönster- och fasadinstallationer, samt specialiserade tjänster såsom byggande av altaner och installation av solceller.

Med ett dedikerat team av professionella hantverkare och en stark engagemang för kundnöjdhet, är Areskougs Bygg det perfekta valet för alla som söker högkvalitativa bygglösningar till konkurrenskraftiga priser.
varje dag slår vi huvudet på spiken med Areskougs Bygg AB

Minst 3 skäl att välja Areskougs Bygg

Vi kommer samma dag

Areskougs Bygg prioriterar snabb service och kan erbjuda samma dag-leverans av sina byggtjänster. Du kan lita på att vi kommer i tid och löser ditt byggbehov på ett effektivt och professionellt sätt.

100% NÖJDHETSGARANTI

Areskougs Bygg lovar att du ska vara fullständigt nöjd med den produkt eller tjänst som vi tillhandahåller, annars kommer vi att göra allt för att rätta till eventuella problem.

mer än 1500 genomförda jobb

Det visar att vi har arbetat med många olika typer av byggprojekt och kunder, och har mött en mängd olika utmaningar och problem som vi har löst på ett professionellt och effektivt sätt.

Vi kan hjälpa dig med nybyggnation, nyproduktion och renovering.

Altanbygge

Areskougs Bygg är specialister på att bygga altaner och kan hjälpa till med allt från design och planering till materialval och byggande. De kan skapa en altan som passar dina specifika behov och önskemål, oavsett om du vill ha en enkel trädäck eller en större altan med olika nivåer och funktioner. Du kan vara säker på att din altan blir byggd på ett professionellt sätt.

Se mer om altanbygge

Renovera kök

Areskougs Bygg har omfattande erfarenhet av att renovera kök och kan hjälpa dig med allt från att ta bort befintliga köksskåp och apparater till att installera nya. De kan också hjälpa till med design och layout av ditt nya kök, och kan erbjuda högkvalitativa material och produkter för att skapa ett kök som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

Se mer om renovera kök

Du har rätt till ROTAvdrag

När du som privatperson anlitar oss har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att man kan nyttja högst 50 000 kr per år och person. Klicka och läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida:

Behöver du bygghjälp?

Sms:a mig när som helst!

© 2024
Areskougs Bygg AB - Alla rättigheter förbehållna