Om Areskougs Bygg

Areskougs Bygg AB är ett välanlitat byggföretag på Österlen som erbjuder tjänster inom allt som har med bygg, snickeri och renovering

Areskougs Bygg AB tar väl hand om dina Bostäder, butiker, hus och gårdar

BYGGFIRMA FÖR ALLA ÄNDAMÅL
Areskougs Bygg AB är en byggfirma i Simrishamn som erbjuder ALLT inom nybyggnation, husbyggen, renovering och skräddarsyr lösningar efter kundens idéer.

Du kan exempelvis få hjälp med fönster- eller dörrmontering, köksrenovering, altanbygge, takbyte eller till och med nybyggnation. Vi har hjälpt många kunder med olika byggarbeten och säkerställer att varje utfört arbete genomsyrar hög kvalitet och noggrannhet.

ANLITA BYGGFIRMA I SIMRISHAMN
Vi välkomnar alla möjliga uppdrag med stort engagemang. Våra snickare har både kapacitet och kunskap att tackla utmaningar i olika omfattning. Kontakta oss om du bor i närheten av Simrishamn och behöver en pålitlig byggfirma.
gavel fasad ny panel av Areskougs Bygg
KA-kontrollansvarig enligt PBL N C003700

Areskougs Bygg AB är kontrollansvarig enligt PBL, Plan- och bygglagen

För byggprojekt med krav på lov eller anmälan krävs det en certifierad kontrollansvarig enligt PBL, Plan- och bygglagen.

Johan Areskoug är certifierad kontrollansvarig och tillhandahåller denna tjänst. När du anlitar oss hjälper jag dig att följa de lagkrav som finns för hållbarhet, säkerhet, tillgänglighet, energi och hygien. Det innebär att jag är ett stöd för byggherren och dig som beställare där jag utformar projektet samt anpassar en kontrollplan. Jag finns med på byggsamråd, följer upp hur bygget utvecklar sig och ser till att både lagstadgade krav och kontroller fullföljs.

Behöver du bygghjälp?

Sms:a mig när som helst!

© 2024
Areskougs Bygg AB - Alla rättigheter förbehållna