Projekt & referenser

Här kan du se vad vi producerar, bygger och renoverar allt eftersom:
trädäck i lärk altan av Areskougs Bygg

Altanbygge med trädäck i Lärk

Altanbygge kräver oftast inte bygglov.Här fick vi äran att bygga altan med helt nytt trädäck i Lärk som både är slitstarkt och vackert med tiden. Vad är egentligen skillnaden mellan [...]
Visa mer
Efter fönsterbyte av Areskougs Bygg

Fönsterbyte och ny lockpanel

Förbättra utseendet och energieffektiviteten på ditt hem med nya fönster, stående lockpanel och allmogefoder Inledning Att byta fönster är ett bra sätt att förbättra utseendet och energieffektiviteten på ditt hem. [...]
Visa mer
Nytt tak med pannplåt för solceller av Areskougs Bygg

Nytt tak för solceller

Här behövde vi bygga nytt tak för solceller. Vi rev bort de gamla takpannorna, riktade läkten och lade pannplåt så att man kunde få solceller installerat. Helt klart det bästa [...]
Visa mer

Vad våra kunder säger om oss

Av naturlig anledning har vi den stora äran att omge oss med både nöjda och supernöjda kunder. Se vad de säger om Areskougs Bygg på Österlen.
”När blåst och regn sliter på vårt hus har det varit tryggt att ta in Areskougs Bygg - nu kan fler stormar komma! ”
Bianka i Sandby
”Sommaren 2022 fick vi nytt tak av Areskougs Bygg. Väldigt nöjda, snyggt och proffsigt gjort. Rekommenderar denna firman!”
George i Borrby
”Med Johan Areskougs Bygg AB har vi fått hög hantverksskicklighet kombinerat med tydlig och snabb kommunikation i projektets alla delar. ”
Lena i Brantevik
”Det blir kanon! ”
Patrick i Skillinge
”Tack vare Areskougs Bygg fick vår Gård sin forna stolthet tillbaka.”
Olev i Hammenhög
”Areskougs Bygg AB kan sammanfattas som: Professionella / Yrkeskunniga / Pålitliga / Håller sig inom budgetramarna. Därför vill vi ge dem våra varmaste rekommendationer.”
Bo & Lorraine i Örnahusen
”Jag har jobbat med Areskougs Bygg på två olika projekt hittills - ett tredje är planlagt för i höst - och är väldigt imponerad av Johans arbetsmoral, noggrannhet och hans strävan att göra kunden nöjd. Inget är ett problem - allt har en lösning - och han jobbar alltid för den bästa men också snyggaste lösningen. Som inredare uppskattar jag hans syn på design och förståelse för mina krav vad gäller finish och detaljer. Jag ser fram emot att jobba med honom igen.”
Gabriella i Hammenhög
”När Areskoug bygger taket så kan jag sova gott.”
Erik i Brantevik

Behöver du bygghjälp?

Sms:a mig när som helst!

© 2024
Areskougs Bygg AB - Alla rättigheter förbehållna